Find press articles that interest you
Select Language


ДАЛИ Е ЛЕСНО
ДА СЕ БИДЕ ДОВЕРЛИВ МЕХАНИЧАР?

Знаеме дека во вашата секојдневна работа
се борите со бучавата, нечистотијата,
туѓите грешки - па дури и FILTRON не може да го промени ова.

Но, можеме да ја направиме замената
на филтерот полесна, побрза и попрофитабилна.
Тогаш ќе ви се допадне оваа работа!

КАКО МОЖЕ
ДА ВИ ПОМОГНЕ FILTRON?

Ние ви даваме квалитет и безбедност

… и затоа може да се потпрете на нас

типови на филтриудел на пазарот на патнички автомобили во Европафилтри годишнопрофесионалци


Ние сме одговорни

• Произведуваме филтри во согласност со сертифицираните системи за управување со квалитет

• Користиме модерни производствени линии 

• Користиме 60 методи за тестирање во согласност со меѓународните стандарди: IATF 16949, ISO 14001:2015

 


Ние помагаме да се
избере производ од
полицата и од печатен

или онлајн каталог - што и да
преферирате преферирате


 

Ги подготвивме упатствата

Затоа што знаеме дека уредувањето
понекогаш може да биде предизвик

 

Го цениме фактот дека
механичарите сакаат да
учат нешто ново

Како дел од нашата обука, ќе се
стекнете со вредни знаења и СЕРТИФИКАТИ

   

И ние сакаме да имаме награди за механичари…

Заедно со нашите дистрибутери организираме бројни промоции.
Колку повеќе FILTRON филтри купувате, толку подобри ќе бидат наградите што ги добивате.